SmartOpt Academy është një seri seminaresh dhe programi trainimi kombinon përvojën e biznesit, modulet e trajnimit, mentorimin dhe ndërmarrësinë sociale në mënyrë që të ndihmojnë anëtarët e ekipit SmartOpt.

Ju lutemi klikoni në lidhjen më poshtë për të mësuar më shumë rreth seminareve të Akademisë SmartOpt.

SmartOpt TV