Situatat e stokut jashtë dhe të tepërta janë dy makthet e zakonshme të secilës kompani të tregtisë elektronike që të dyja mund të parandalohen me parashikimin e duhur të kërkesës.

ForecastOpt parashikon parametrat e drejtuar nga tregu me saktësi maksimale. Pasi parashikimi i ndërgjegjshëm optimizon vendimet e investimeve të stokut, RouteOpt hyn në foto duke minimizuar kostot e ngarkesave dhe kohën e udhëheqjes falë teknologjisë së drejtuar të dhënave në kohë reale ajo përpiqet të përcaktojë planet optimale të rrugës për secilën mënyrë.