SmartOpt ka ekspertizë akademike dhe një kuptim teorik të teknologjive dhe problemeve ku jep zgjidhje inovative.

SmartOpt ofron shërbime këshillimi për çdo organizatë që synon të lehtësojë operacionet e saj dhe të rrisë përfitueshmërinë. Para njohurive dhe praktikave tona akademike dhe të industrisë, kemi shpërndarë zgjidhje të ndryshme për zinxhirin e furnizimit dhe operacionet e minierave të të dhënave bazuar në nevoja specifike të klientit. Ne punojmë me klientët tanë nga fillimi deri në fund të projekteve që kërkojnë me kujdes dhe përpikëri.

Request a Demo