Tedarik Zinciri Optimizasyonu

SmartOpt, makine öğrenimi (ML) ve yapay zekayı (AI) uçtan uca tedarik zinciri yönetimi için optimizasyonla entegre eden uçtan uca tedarik zinciri çözümüdür.

Maliyetleri azaltmak, zamandan tasarruf etmek ve operasyonel verimliliği artırmak için tedarik zinciri ve lojistik operasyonlarını optimize eder ve sonucunda Müşterimiz yaklaşık olarak %30 fazladan kar sağlar/tasarruf eder.

Tedarik zinciri yönetiminin tüm süreçleri konusunda çözümler üreten SmartOpt, karmaşık ticaret sorunlarını çözüyor. Farklı yazılım ve modellerle 1 haftada kurulabilen SmartOpt, model, algoritma ve kullanıcı ara yüz geliştirmesini de bütünüyle kendisi gerçekleştiriyor.

ForecastOpt modeli istatistiksel metotları, makine öğrenmesi ve yapay zekâyı kullanarak yüksek doğrulukla fiyat ve talep tahmini yapmakta kullanılıyor. RouteOpt modeli ise kurumların nakliye maliyetlerini düşürerek, sevk yükleme performansını iyileştirir ve en düşük maliyetle firmaların araç rotalarını optimize eder. MikRunOpt modeli de hammadde toplama rotalarını optimal olarak belirliyor, araç yükleme sırası ve planlarını ve palet/taşıma kabı planlamalarını yapıyor.

Lojistik, otomotiv, üretim, perakende, Tekstil, Gıda Perakendesi ve Hızlı Tüketim hedef sektörlerdir.